By- & Markedsfester

Bureaukrati kan dræbe

Når Brancheforeningen Danske Festudlejere samler hele branchen af festarrangører i Danmark til udstilling og temadag den 4. marts 2023 i Forum Kolding, så er et opgør med Bureaukrati i fokus. Fra håbløse, tekniske ansøgningsregler via affaldshåndtering til overgang til det pengeløse samfund. Det første, der dør, er frivilligheden

Efter corona har det været svært for mange organisationer at rekruttere nye frivillige – og det øgede bureaukratiske pres har ikke gjort det nemmere. Den grønne omstilling bringer også udfordringer, ligesom overgang til pengeløst samfund i en branche, hvor folk gerne vil bruge kontanter sætter sine spor. Med andre ord er der problemer nok at diskutere, når hele den danske event- og festbranche lørdag, den 4. marts 2023 mødes til seminar og udstilling i Forum Kolding.

Der vil under Fest-og Eventmessen blive holdt forskellige workshops.

Blandt oplægsholderne er bl.a. folketingsmedlemmerne Erling Bonnesen (V) samt Bjarne Laustsen (S), formand for Danmarks næststørste marked i Døllefjelde-Musse marked Per hansen, førende leverandører af pengeløse ydelser Helle Espersen, OnlinePOS, samt flere andre oplægsholdere. Det fulde program er vedlagt.

Historisk set har Event- & Festmessen været det sted, hvor branchen mødtes og enedes om fremtidige standarder. Det har bl.a. resulteret i tiltag som ”En fest en ansøgning” og andre tiltag, der har styrket demokratiet og mindsket bureaukratiet.

I år vil det springende spørgsmål blive: Hvordan får vi igen folk til at være aktive? Kan vi få mennesker tilbage til arrangementerne? Ellers dør de.

Alle større leverandører til det danske festmarked udstiller endvidere, så man kan få et godt indtryk af, hvad der vil være af underholdning, bespisning og aktiviteter de kommende år.

Borgmester Knud Erik Langhoff åbner selve messen i Forum Kolding kl.10.00

Der er gratis adgang til arrangementet og alle er VELKOMMEN.

Køb en komplet fest og hent et godt overskud hjem, tilbydes af firmaet CoolDrinks, Gråsten.
Karina Gjerlevsen og Søren Quebec, Gørding Telt & Serviceudlejning, henter her ny inspiration til deres udlejningsvirksomhed.